Stacks Image 5

Björn & Brahma - förenar manlig och kvinnlig energi - alltid tillsammans

Stacks Image 10
Numer utvecklar vi Insiktsyoga på våra retreater hemma i Sverige

Ta del av vårt nyhetsbrev!

* Obligatoriskt fält
Lite om vår bakgrund
Livet skall vara i harmoni och fullt med glädje. Det har varit målet för oss båda. Det insåg vi redan när vi var unga, var och en för sig.
 
Därför avstod vi från karriär och framgång och sökte oss till det som verkligen är levande, till växter, djur och människor. Fascinationen över det som spirar och gror, naturens underfundigheter, barn och vuxnas utveckling och relationer har alltid varit lockande mysterier.
 
Vi blev lärare i Afrika, drev jordbruk och växthusproduktion i Norrland och hela tiden älskade vi livet och det vi gjorde just då.
 
Frågorna: Vem är jag?  Vad driver oss? Hur hänger allt ihop? förde oss samman i yogan, meditation och den österländska filosofin.
 
Där är vi nu och upptäcker att frågorna inte går att besvara men de går att uppleva och inse på ett djupare plan. Vi kallar det Insiktsyoga.
Brahma är sedan tidigt -90 tal andningspedagog i Frigörande andning och Osho terapeut och hon har arbetat mycket med meditation.
 
Björn har sin bakgrund i Hathayogan. Tillsammans utbildade vi oss till Kundaliniyogalärare och startade Yoga Studion 2001.
Björnes blogg Tankar vid Brasan
 
För att tränga djupare in i den yogiska filosofin utbildade vi oss vidare till Sivanandayogalärare i Madurai i Indien.
 
Just nu är vi väldigt intresserade av Yinyoga som ett fantastiskt komplement till traditionell yoga, som man skulle kunna kalla Yangyoga.
 
2013 utbildade vi därför oss även till Yinyogalärare och överlät YogaStudion till Annika Danielsson.
Stacks Image 31
Brahma njuter av allt som lever och växer. Hon finner sin närvaro i odling och akvarellmålning.
Stacks Image 55
Björn hittar harmoni och kraft i sin kajak. Kajakerna bygger han själv från grunden. Det ger en total närvaro och ett med nuet. Klicka in på www.bjornkajak.se