Stacks Image 173Yoga-Live hösten 2021

Både i yogasalen och digitalt
på Söråkers Herrgård
Start - tis 7 och ons 8 sept kl 19:00Blandad grupp hösten 2021
Nu när vaccinationsprogrammet är i gång kan vi erbjuda yoga i lokalen på Söråkers Herrgård igen. Är du dubbelvaccinerad kan du komma till lokalen som vanligt och göra yogapass med oss, Björn och Brahma. Men vi kan bara ta emot 8 personer per pass för att hålla covid-avstånd och samtidigt kunna sända passet digitalt med Zoom.

Zoom-yoga
Mitt i salen står en digital kamera och en laptop så passet sänds ut till alla de som anmält sig till Yoga-Livesändningen Online. Mattorna som deltagarna i rummet använder är placerade bakom kameran så att ingen i rummet mer än Björn och Brahma kommer synas i sändningen. Som vanligt är Zoom-deltagarnas mikrofoner och kameror avstängda under passet.
Vare sig du är i salen eller deltar digitalt hemifrån, blir det alltså ett vanligt yogapass med yogaövningar, både yin- och yangyoga, andningsövningar och avslutande meditation.

Passet spelas in
Alla får tillgång, under en hel vecka, till en inspelning av passet via en länk till filmen. Därmed kan du göra passet flera gånger fram till nästa yogapass som börjar veckan efter. Det är alltså möjligt att lägga upp en daglig rutin och ändå få en omväxling varje vecka.

Pris och anmälan
Det är inga prisändringar. Ett fysiskt yogapass i yogalokalen kostar 130 kr per pass inklusive filmen. Bokar du dig för resten av terminen är du säker på att ha en plats i lokalen. Annars bokar du Drop-In

Zoom-yogan
Anmäler du dig till YogaLive-OnLine (Zoom-yoga) kostar det 100 kr per pass inklusive filmen. Boka hela terminen eller enstaka Drop-In

Du betalar i förskott med Swish eller Bankgiro

Terminens längd
Vi slutar efter 14 veckor, dvs sista passet är tis 7 och ons 8 nov.
Du kan boka en säker plats i yogasalen för hela terminen eller kolla om det finns en matta ledig den vecka du vill vara med i yogasalen.
Bokar du Zoomyoga kan du betala per gång eller för hela terminen, det finns alltid plats i 'cyberrymden'


Betalning
Swisha på vårt NYA 
Swish-nummer 1234 387 908
eller
Bankgiro 5121-8600 
Stacks Image 223
Stacks Image 213