Helande samtal och Frigörande andning

Ett helande samtal

 

I ett helande samtal får du stanna upp i en rofylld och harmonisk miljö. Tillsammans med mig, Brahma som coach, får du reflektera över dig själv och din tillvaro. Det är något som vi gör tillsammans med hjälp av lämpliga övningar och ledande samtal. Jag har mångårig erfarenhet av helande samtal och frigörande andning.

 

Helande samtal skall inte ses som en form av samtalsterapi utan snarare ett djupt deltagande som kan öppna dig för nya insikter.

Samtalet tar ungefär 1,5 timme.

 

Frigörande andning

 

Frigörande andning är en effektiv metod att åter lära oss att andas på ett avslappnat, sammanhängande och totalt sätt. Det kan liknas vid andning under djup avslappnad sömn, men nu sker det i vaket tillstånd.

 

Detta sätt att andas sätter, av någon anledning, igång en naturlig process i kroppen. Den har en renande och utrensande effekt och frigör kroppens naturliga flöden. Kroppen tycks veta exakt hur den skall bete sig för att rensa ut allt gammalt och ladda upp med ny energi.

 

Att andningen påverkar oss - det vet alla. Tänk bara på när vi plötsligt blir rädda. Då håller vi andan i panik som ett skydd för att slippa känna för mycket. Under stress eller när vi är oroliga hämmar vi omedvetet vår andning. Musklerna drar ihop sig och begränsar ytterligare andningen. Vår kropp stelnar, flödet av känslor och förmågan att tänka klart försvåras. "Ouppklarade" känslor stannar kvar och kan påverka hela vår livsupplevelse.

 

Frigörande andning är en bra metod att fylla oss med livsenergi så att vi kan leva ett rikare, sannare och mer totalt liv.

Andningssessioner görs enskilt eller i grupp under ledning av Brahma som är utbildad andningsterapeut med lång erfarenhet. En session tar ungefär två timmar med förberedande samtal och summering efteråt.

 

"Andningen är nyckeln till livets mysterium, kroppens såväl som själens."

                                                                                                                       - Govinda

Brahma Kerstinsdotter

Ring gärna:

Tel: 060-416 42 mobil: 070-310 29 14

 

Internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare.

Dipl.Sivananda Yogalärare - Siromani

Dipl Andningspedagog och Osho-terapeut

© Insiktsyoga Björn & Brahma 2020

Uppdaterad: 2020-03-03

 

 

 

 

 

 

 

Bg. 5121-8600

Web-master Björn Welin